?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

  Jammer, geen resultaten gevonden.

  Man op step Particulieren
  18 april 2024

  Nieuwe wetgeving verplichte B.A. Motorrijtuigen

  Sinds 12/04/2024 is er een nieuwe wetgeving* van kracht wat betreft de verplichte Burgerlijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen. Ze is van toepassing op een aantal trage voertuigen waarvoor een verzekering niet verplicht is. Tegelijk wordt de verzekeringsplicht uitgebreid naar motorrijtuigen die zich op strikt privaat terrein voortbewegen.
  Meer lezen
  Particulieren
  27 maart 2024

  Federale Verzekering maakt totaalrendementen tak 21 van haar huidige aanbod bekend!

  Onze totaalrendementen voor 2023 tonen aan dat deze spaar- en beleggingsvorm nog steeds interessant kan zijn. De zekerheid van een jaarlijks gewaarborgde intrestvoet wordt gecombineerd met een eventuele ristorno leven.
  Meer lezen
  Particulieren Ondernemingen, Zelfstandigen, Bouwsector
  23 februari 2024

  Federale Verzekering. Altijd mee, pro en privé

  Deze week starten we met onze nieuwe mediacampagne: Federale Verzekering. Altijd mee, pro en privé. We treden met onze nieuwe slogan, grafische stijl en positionering naar buiten.
  Meer lezen
  Dames_strand Particulieren
  19 januari 2024

  Hoeveel kan je dit jaar sparen in je pensioensparen?

  De maximale inleg om van het fiscale voordeel te kunnen genieten is dit jaar verhoogd, zowel in het klassieke stelsel als in het stelsel met verhoogd plafond. Een woordje uitleg.
  Meer lezen
  Particulieren
  17 januari 2024

  Onze CEO zet alle zaken op een rijtje bij Kanaal Z

  Wie is Federale Verzekering? En voor wie zijn we er? Onze CEO Tom De Troch zet bij Kanaal Z alles op een rijtje.
  Meer lezen
  Particulieren
  14 december 2023

  Verhoging van de intrestvoet van onze levensverzekeringen (tak 21 en 26) vanaf 01/01/2024!

  Goed nieuws voor spaarders en beleggers! Vanaf 1 januari 2024 verhogen we de gewaarborgde jaarlijkse intrestvoet van onze levensverzekeringsoplossingen (tak 21).
  Meer lezen
  Particulieren
  04 december 2023

  Onze Ode aan Brussel - Kanaal Z

  Welke band heeft Federale Verzekering met onze hoofdstad? Onze Disctrict Manager Olaf Meulders geeft tekst en uitleg aan Kanaal Z!
  Meer lezen
  Particulieren
  13 november 2023

  Nieuw rekeningnummer voor je premiestortingen spaar- en beleggingsoplossingen

  Heb je bij ons één of meerdere spaar- en beleggingsverzekeringen onderschrijven? Als je je premie stort via overschrijving of bestendige opdracht, verander dan nu het rekeningnr. naar BE90 3101 5641 6832! Voor domiciliëringen gebeurt de aanpassing automatisch. Voor groepsverzekeringen en Individuele PensioenToezeggingen (IPT, bv. F-Manager VIP) verandert er niets. Heb je een groepsverzekering of een IPT, dan hoef je het rekeningnummer dus niet aan te passen.
  Meer lezen
  onderneming-financiën Particulieren
  15 maart 2023

  Tijdelijke verhoging van het rendement van Nova Deposit.2!

  Tot eind april geldt een tijdelijke verhoging van het rendement van Nova Deposit.2! Laat uw geld... en dat van uw bedrijf ervan profiteren! 0,50% (basisintrest) + 1,50% (getrouwheidsintrest) = 2,00%... Dit is het brutorendement dat u en uw bedrijf kunnen behalen tot het einde van het jaar voor premies die u vóór eind april stort!
  Meer lezen
  onderneming-financiën Particulieren
  13 maart 2023

  Federale Verzekering verhoogt totaalrendementen tak 21 en 26!

  Ondanks de moeilijke economische omstandigheden van het afgelopen jaar met sterke stijgingen van de intrestvoeten, hoge inflatie en een beursjaar dat in mineur eindigde, is Federale Verzekering er toch in geslaagd om de rendementen van haar tak 21 en 26-oplossingen te verhogen.
  Meer lezen
  onderneming-financiën Particulieren
  13 december 2022

  Federale Verzekering verhoogt de intrestvoeten van haar levensverzekeringen!

  Goed nieuws voor onze spaarder en beleggers. Federale Verzekering verhoogde vanaf 01.01.2023 haar gewaarborgde rentevoeten op tal van spaar- en beleggingsoplossingen, uit de takken 21 en 26. Lees er meer over hieronder!
  Meer lezen
  Trophees Particulieren Zelfstandigen, Ondernemingen, Pensioen
  27 oktober 2022

  Vita Pensioen valt opnieuw in de prijzen!

  Op 26 oktober 2022 vond de 23ste uitreiking van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën plaats. Tijdens dit evenement, eigen aan de verzekeringssector, worden de beste levensverzekeringen in de Belgische markt bekroond. En Federale Verzekering valt opnieuw in de prijzen!
  Meer lezen
  F-Cyber Comfort Ondernemingen Bouwsector, Zelfstandigen, Particulieren
  26 mei 2021

  Federale Verzekering zet cloud analytics in om de kracht van data in de verzekeringssector volledig te benutten

  De Belgische verzekeringsmaatschappij Federale Verzekering is een van de toonaangevende organisaties in de verzekeringssector die het volledige potentieel van cloud analytics benut. Met de ondersteuning van LACO en SAS migreert Federale Verzekering haar data & analytics-activiteiten naar een moderne cloud-infrastructuur.
  Meer lezen
  TomDeTroch08OK Bouwsector Ondernemingen, Zelfstandigen, Particulieren
  11 mei 2021

  Tom De Troch is de nieuwe CEO van Federale Verzekering, in opvolging van Tom Meeus

  Tom De Troch is de nieuwe CEO van Federale Verzekering. Hij is bestuurder-directeur van de activiteiten met betrekking tot leven, actuariaat en herverzekering. Hij is ook lid van het directiecomité. Hij volgt Tom Meeus op, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. De ambitie van de nieuwe CEO is om verzekeringen eenvoudiger, begrijpelijk en toegankelijker te maken voor de klant.
  Meer lezen
  AdobeStock_180953964 Bouwsector Ondernemingen, Particulieren, Zelfstandigen
  11 mei 2021

  Federale Verzekering: een bevredigend financieel resultaat voor 2020 gezien de context

  Brussel, 11 mei 2021 – Federale Verzekering, Belgische coöperatieve verzekeraar, realiseerde in 2020 een geconsolideerd nettoresultaat (vóór ristorno’s leven en niet-leven) van €84,2 miljoen. Dit resultaat is bevredigend, ondanks de daling van de inkomsten, gezien de huidige context. Het stelt de verzekeraar in staat zijn eigen vermogen te versterken, rekening houdend met de aanbevelingen in het kader van het voorzichtigheidsprincipe van de Nationale Bank van België. Het bedrijf deelt ook €8,2 miljoen winst met zijn klanten (ristorno’s leven en niet-leven).
  Meer lezen
  DeSchrevel Bouwsector Ondernemingen, Zelfstandigen, Particulieren
  16 maart 2021

  Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Federale Verzekering

  Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de onderlinge en coöperatieve verzekeraar Federale Verzekering. Frédéric de Schrevel volgt Frank Goes op, ons vorige oktober tragisch ontvallen.
  Meer lezen
  VP-Tak21-DeTijd Particulieren
  09 maart 2021

  De Tijd: “Spaarverzekering bood ook vorig jaar meer dan inflatie”

  Een spaarboekje is eigenlijk een “verliesboekje” geworden door de inflatie. Gelukkig zijn er alternatieven voor het spaarboekje die wel wat opbrengen. Wat meldt De Tijd hierover?
  Meer lezen
  pancarte 5 alexander_still Particulieren Bouwsector
  05 februari 2021

  Premier De Croo krijgt De Gouden Baksteen van Bouwunie!

  Vrijdagavond zette Bouwunie, de Vlaamse sectororganisatie voor de bouw, de sector in de schijnwerpers tijdens De Gouden Baksteen – een spetterende onlineshow, met optredens van oa. The Starlings en Regi. De Gouden Baksteen werd virtueel overhandigd aan premier De Croo, onze sales director Jean-Marie Bollen leidde de premier op virtuele wijze in.
  Meer lezen
  1183x289 Ondernemingen Zelfstandigen, Particulieren, Bouwsector
  01 februari 2021

  Vereenvoudig het leven met Doccle. Ontdek de vele troeven

  Altijd en overal toegang hebben tot je verzekeringsdocumenten en meteen beschikken over een beveiligd archief? Als klant kan je hiervan genieten dankzij Doccle!
  Meer lezen
  01-Website-1-1_BannerHomepage_1600x600-04-Podcast Particulieren Zelfstandigen, Ondernemingen, Bouwsector
  19 november 2020

  Ontdek de podcasts van OndernemendBloed

  In een reeks boeiende podcasts duikt Federale Verzekering dieper in het verhaal van gepassioneerde ondernemers, doorduwers, volhouders, plantrekkers en dromers. Wat is volgens hen het geheime ingrediënt om een onderneming te doen slagen? Wie is hun klankbord voor hun ideeën of om risico’s bij af te toetsen? Welke tegenslagen hebben zij al ondervonden en met welke blik kijken ze naar de toekomst? Laat je inspireren!
  Meer lezen
  Website_Detailbeelden_Sarolea_03 Ondernemingen Bouwsector, Zelfstandigen, Particulieren
  09 november 2020

  #OndernemendBloed – Afl. 2: Tweelingbroers Robbens verenigen met het oude Belgische merk Saroléa 2 passies: racemoto’s en moderne technologie!

  Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de tweelingbroers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude Belgische motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen. Hun visie? Prachtige machines afleveren voor fans van het merk. En die fanbasis gaat zelfs tot in Hollywood…
  Meer lezen
  Website_Detailbeelden_Eline_03 Zelfstandigen Bouwsector, Particulieren, Ondernemingen
  28 oktober 2020

  Eline De Munck over haar passie en world domination in #OndernemendBloed

  In een reeks inspirerende video’s en podcasts neemt #OndernemendBloed je mee in hun inspirerende verhaal. Benieuwd hoe zij hun passie uitbouwen? Hoe zij hun dromen realiseren en hoe ze omgaan met tegenslagen? Hoe kijken zij naar de toekomst en wat willen ze zeker nog realiseren? Eline De Munck bijt de spits af!
  Meer lezen
  01-Website-1-1_BannerHomepage_1600x600-02-NL Bouwsector Ondernemingen, Zelfstandigen, Particulieren
  21 oktober 2020

  #OndernemendBloed houdt de vinger aan de pols

  In een reeks inspirerende video’s en podcasts neemt OndernemendBloed je mee in het passionele verhaal van verschillende ondernemers, doorduwers, voortrekkers, dromers en plannenmakers. Benieuwd waar het hart van Eline De Munck sneller voor slaat? Of hoe Saroléa de motors van de toekomst wil maken?
  Meer lezen
  Handen schudden Particulieren
  10 augustus 2020

  Federale Verzekering sluit overeenkomst om activiteiten van BDM over te nemen

  De Belgische verzekeraar Federale Verzekering heeft een overeenkomst om de gevolmachtigde onderschrijversactiviteiten van BDM over te nemen
  Meer lezen
  croissance-gd Particulieren
  13 mei 2020

  +20,9% meer omzet in 2019 voor Federale Verzekering

  Federale Verzekering realiseerde in 2019 een groei van 20,9% van haar premie-inkomsten (omzet). Het operationeel resultaat bedraagt €48,3 miljoen. Dat is minder dan in 2018, maar nog altijd een goed resultaat. Het stelt Federale Verzekering in staat haar eigen vermogen te versterken. Het laat het bedrijf naar goede gewoonte ook toe een deel van haar winst met haar klanten te delen. Dit jaar gaat dat over €12,9 miljoen aan ristorno’s leven en niet-leven.
  Meer lezen
  Theeroos Particulieren
  15 april 2020

  Klant aan het woord : Onthaasten met thee en bloemen

  Valérie houdt van pure dingen. De bloemen uit haar tuin, zelfgemaakte gebakjes en thee die 5000 jaar cultuur in zich draagt. In 2018 liet ze haar bankjob voor wat ie was en begon theebelevingen te organiseren om mensen mee te laten genieten van haar passie. Ze schreef er zelfs een boek over.
  Meer lezen
  Ontplooi jezelf dankzij vreemde talen Ondernemingen Zelfstandigen
  15 april 2020

  Ontplooi jezelf dankzij vreemde talen

  Of je het nu doet voor je plezier of voor het werk, een vreemde taal leren heeft verschillende voordelen. Werken aan je taalvaardigheden is niet alleen goed voor de hersenen, je stelt je zo ook meer open voor anderen en je ontplooit jezelf.
  Meer lezen
  Je geld slim beheren levert op Particulieren
  15 april 2020

  Je geld slim beheren levert op!

  Sparen helpt niet alleen om onverwachte tegenslagen het hoofd te kunnen bieden, maar ook om je meest waanzinnige doelen of dromen te verwezenlijken. En als je nu eens besliste om efficiënter te gaan sparen in 2020? Dankzij de Japanse kakebomethode is het eenvoudiger dan je denkt. Lees dus zeker verder!
  Meer lezen
  Coronacrisis Bouwsector Zelfstandigen, Ondernemingen, Particulieren
  17 maart 2020

  Bereikbaarheid kantoren en adviseurs nav. maatregelen tegen Covid 19

  Naar aanleiding van de maatregelen tegen het Covid 19-virus die werden afgekondigd door de overheid, treffen ook wij de volgende, noodzakelijke voorzieningen om tijdens deze periode uw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen.
  Meer lezen
  Meeus01 Particulieren
  17 februari 2020

  Federale Verzekering in de pers

  Dankzij een inkomstengroei van 50% op vijf jaar, een omzet van meer dan 500 miljoen euro en de overname van schadeverzekeraar Optimco behaalt Federale Verzekering met succes haar strategische doelstellingen voor de periode 2015-2020.
  Meer lezen
  01XX_Stefanie_01 Zelfstandigen Particulieren
  27 januari 2020

  Fedelex, onze vernieuwde dienst rechtsbijstand

  Doe je een beroep op je rechtsbijstand bij Federale Verzekering? Dan wordt je dossier niet meer opgevolgd door een externe schaderegelaar, maar door de onafhankelijke dienst Fedelex van Federale Verzekering zelf. “Dat biedt ons een beter inzicht”, zegt verantwoordelijke Stefanie Debeuckelaere.
  Meer lezen
  01XX_RobertdeMuelenaere_01 Bouwsector
  27 januari 2020

  Bouwen voor het klimaat

  “Het aandeel van renovaties in de totale bouwactiviteiten stijgt het komende decennium gevoelig”, zegt gedelegeerd bestuurder Robert de Mûelenaere van de Confederatie Bouw. “Dat intussen ook meer woningen worden gesloopt om plaats te maken voor nieuwe en energetisch betere panden, verandert hieraan niets.”
  Meer lezen
  Sonia-Cyberverzekering Ondernemingen Zelfstandigen
  27 januari 2020

  Eerste hulp bij hacking

  “Een bedrijf dat geen verzekering afsluit tegen hacking neemt een heel groot risico”, zegt product manager Sonja Smits van Federale Verzekering. “De mogelijke impact ervan is enorm geworden. Daarom biedt onze polis F-Cyber Comfort zowel bijstand, als een schadevergoeding bij verliezen.”
  Meer lezen
  Bouwsector ongevallen Bouwsector
  12 december 2019

  Hoe zorgen voor minder ongevallen in de bouwsector?

  Het aantal arbeidsongevallen in de bouw ligt nog altijd te hoog in België. Waarom doen we het minder goed dan sommige andere landen? En hoe implementeren we een (betere) veiligheidscultuur?
  Meer lezen
  Kleine statuten arbeidsongevallen Bouwsector Ondernemingen, Particulieren
  09 december 2019

  Wijziging van de wet op de Arbeidsongevallen voor “kleine statuten”

  Na een wijziging van de wet op de arbeidsongevallen, die op 1 januari 2020 in werking treedt, zullen kleine statuten, d.w.z. personen die betaald (of onbetaald) werk verrichten in het kader van hun opleiding, automatisch verzekerd zijn in geval van een arbeidsongeval.
  Meer lezen
  Pensioensparen vragen Particulieren
  05 december 2019

  Zoveel vragen over pensioensparen

  Welke leeftijd we ook hebben, het is belangrijk om na te denken over je pensioensparen. ’t Is inderdaad waar, hoe ouder we worden, hoe meer vragen we ons er over stellen.
  Meer lezen
  Berten_500x332 Particulieren
  20 november 2019

  Hero on Socks

  Klein gestart maar al snel een paar maten gegroeid: de vrolijke designersokken van zakenpartners Wendy Raymakers en Wendy De Moor zijn niet alleen hot bij millennials, maar dienen ook een groter doel.
  Meer lezen
  Willie Morlon 3 Particulieren
  10 oktober 2019

  Expositie: Een perfect vierkant – Willie Morlon

  In het “Perfecte Vierkant” (gesitueerd in de Lombardstraat – gebouw Natiëngalerij) stelt Federale Verzekering een ruimte ter beschikking aan ARBA, de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Brussel.
  Meer lezen
  helemaal-bob-nul-op-met-vrouw-voor-brussel Particulieren Mobiliteit
  18 juni 2019

  Helemaal BOB. Nul op.

  Wist je dat bij de vorige BOB-zomercampagne er 324.000 controles werden uitgevoerd en dat nog steeds 2,7% te veel op had? Daarbij gebeuren er dagelijks 11 ongevallen met doden of gewonden waarbij de bestuurder gedronken had.
  Meer lezen
  ElsVermeulen_Cohousing_NL Particulieren Woning, Multirisk Brand Woning
  22 mei 2019

  Cohousing, samenwonen met je buren. Maar wat met de brandverzekering?

  Cohousing is in. Hoe je een project opstart, konden we lezen in Contact Lente/Zomer 2019. Maar hoe zit het met de brandverzekering? Onze experte legt het je uit in de video.
  Meer lezen
  onderneming-personeel-voordelen-groepsverzekering-overlijden Ondernemingen Personeel, Bouwsector
  20 mei 2019

  Zo verloopt het re-integratietraject van een langdurige zieke

  Sinds 1 december 2016 is er een Koninklijk Besluit in voege dat de reïntegratie van langdurige zieken bevordert. Met dit KB krijgt de werkgever een actievere rol in het re-integreren van een langdurige zieke op de werkvloer.
  Meer lezen
  iStock-940926070 Particulieren Voertuigen, Mobiliteit, Aansprakelijkheid
  14 mei 2019

  Misverstanden over zelfrijdende auto’s

  Over zelfrijdende auto’s doen heel wat verhalen de ronde. Soms gebaseerd op feiten, maar soms ook helemaal onterecht. Hoe zit het nu echt met het autonoom rijden en wat met aansprakelijkheid bij een ongeval? Tijd om even de feiten en de fictie te onderscheiden.
  Meer lezen
  Vilvoorde-Eleonora-Rostovceva Particulieren
  15 januari 2019

  Eleonora leidt jou rond in haar Kantoor van de Toekomst in Vilvoorde!

  Laat je rondleiden door Eleonora, kantoorhoudster in het Kantoor van de Toekomst in Vilvoorde en ontdek samen met haar alle troeven!
  Meer lezen
  Turnhout-Hannes Hertoghs Particulieren
  15 januari 2019

  Het Kantoor van de Toekomst in Turnhout!

  Laat je rondleiden door Hannes, kantoorhouder in het Kantoor van de Toekomst in Turnhout en ontdek samen met hem alle troeven!
  Meer lezen
  Successie - FAQ Particulieren
  26 oktober 2018

  Successieplanning, hoe begin je er aan?

  Terwijl het vroeger bijna een taboe-onderwerp was, is successieplanning tegenwoordig meer en meer bespreekbaar. Om hoge erfbelastingen te vermijden, maak je best tijdig werk van nalatenschapsplanning.
  Meer lezen
  DL4A2775 Particulieren
  25 oktober 2018

  And the DECAVI-Oscar goes to...

  Op 24 oktober vond de 19de editie plaats van de DECAVI Levensverzekeringsawards. Tijdens dit evenement, uniek in de Belgische verzekeringswereld, bekroonde een vakjury de beste producten van het afgelopen jaar.
  Meer lezen
  CashBack actie 2018 Particulieren
  03 oktober 2018

  Investeer in een buitengewone toekomst!

  Beleg slim en kies voor rendement! Kies voor oplossingen die er voor zorgen dat jouw geld wel nog iets opbrengt! En bij Federale Verzekering kan jij nu ook tot € 750 op je premie recupereren, dankzij onze actie Cashback -1%!
  Meer lezen
  Social Media - Altijd goed verzekerd v2 Particulieren
  28 augustus 2018

  Een leven lang goed verzekerd

  Voor het eerst op eigen benen, daar horen nieuwe verantwoordelijkheden en verzekeringen bij. Wij vertellen je alles wat je moet weten over zes broodnodige beschermingen, zodat je steeds gerust bent in alle verschillende levensfasen.
  Meer lezen
  bouw-voertuigen-werfmachines-BA Bouwsector
  04 juli 2018

  Bouwverlof? Hou dieven weg!

  U sluit misschien binnenkort de deuren voor het bouwverlof? Het laatste wat u wil, zijn dieven op uw werf die er vandoor gaan met uw materieel. En uit cijfers van de federale politie blijkt dat er tijdens het bouwverlof elke dag 8 werfdiefstallen gebeuren. Enkele eenvoudige tips om deze te vermijden.
  Meer lezen
  bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid Bouwsector
  04 juli 2018

  Installateurs technieken en afwerkers niet onder de nieuwe wetgeving 10-jarige aansprakelijkheid, volgens Kris Peeters

  Tot voor enkele dagen werd deze nieuwe wet anders geïnterpreteerd door verschillende verzekeraars, omwille van een onduidelijkheid. Volgens ons waren een aantal activiteiten niet onderworpen aan deze verplichting: elektriciens, loodgieters, installateurs van verwarmings- of ventilatiesystemen, …
  Meer lezen
  Handen schudden Particulieren
  28 juni 2018

  Federale Verzekering breidt uit

  Federale Verzekering heeft sterke groeiambities. In dat kader kondigen we met veel trots de overname aan van verzekeraar Optimco.
  Meer lezen
  IMG_3966 Particulieren
  26 juni 2018

  Kantoor van de Toekomst - Ons kantorennetwerk blijft groeien!

  Omdat wij onze klanten een nog betere dienstverlening willen aanbieden, openen wij vandaag een nieuw kantoor in Vilvoorde… en dan nog wel een Kantoor van de Toekomst!
  Meer lezen
  IMG_0922 Zelfstandigen Particulieren, Ondernemingen, Bouwsector
  24 april 2018

  Federale Verzekering breidt uit - Opening Ant’Werk Business Center

  Federale Verzekering heeft sterke groeiambities. In dat kader kondigen we met veel trots de opening van ons nieuwe Business Center – Ant’Werk – in Antwerpen aan!
  Meer lezen
  Schermafbeelding 2018-03-26 om 11.05.44 Particulieren
  26 maart 2018

  Penalty Cup ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis

  Federale Verzekering blijft stevig groeien en breidt op 20 april 2018 haar lokale aanwezigheid in Antwerpen uit met een nieuw Business Center! Om dit met een knal bekend te maken, organiseerden we een Penalty Cup tijdens de match RAFC Antwerp vs KAS Eupen ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis.
  Meer lezen
  GettyImages-171102355_super Particulieren
  19 maart 2018

  Successie! Ben jij nog mee? - Aalst

  Denk jij al na over jouw erfenis? Raak je nog wijs uit de nieuwe wetgeving? Wil je de erfenisrechten laag houden? Wij vertellen je er alles over tijdens onze infosessie op dinsdag 24 april in de Golfclub De Kluizen!
  Meer lezen
  GettyImages-171102355_super Particulieren
  19 maart 2018

  Successie! Ben jij nog mee? - Genk

  Denk jij al na over jouw erfenis? Raak je nog wijs uit de nieuwe wetgeving? Wil je de erfenisrechten laag houden? Wij vertellen je er alles over tijdens onze infosessies op maandag 16 april in de Wesley Sonck-zaal van de Luminus Arena te Genk!
  Meer lezen
  Marc 350 x 300 pixel Bouwsector
  20 februari 2018

  Federale Verzekering biedt nieuwe verplichte verzekering aan voor tienjarige aansprakelijkheid

  Meer lezen
  croissance-pt Zelfstandigen Ondernemingen, Particulieren, Bouwsector
  06 juni 2017

  Federale Verzekering: mooi jaarresultaat in combinatie met sterke groei

  Federale Verzekering laat in 2016 opnieuw een mooi resultaat optekenen. Ondanks de nog steeds moeilijke economische omstandigheden steeg het totaal van de geconsolideerde balans van 3,4 miljard euro naar 3,6 miljard euro. Ook de omzet ligt 9,4 % hoger dan in 2015, wat ruim hoger is dan de gemiddelde groei op de markt. Ten slotte bieden de levensverzekeringen totaalrendementen die opnieuw tot de beste op de Belgische markt behoren.
  Meer lezen

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Berekening premie

   

  Aanvraag offertes

   Jouw bescherming als klant

   Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

   De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

   Heeft u een klacht?
   Meer info

   Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

   Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
   7 dagen/7 ! 

    

   Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
   Vraag het hier aan >

   Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

   Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

   Alle tips op een rij