?
Hulp nodig?
Gaan
DeSchrevel
particulieren
10 maart 2021

Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Federale Verzekering

Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de onderlinge en coöperatieve verzekeraar Federale Verzekering. Frédéric de Schrevel volgt Frank Goes op, ons vorige oktober tragisch ontvallen.

Frédéric de Schrevel is sinds 2013 actief in de raad van bestuur van Federale Verzekering. Sinds 2016 is hij ook lid van het risicocomité en sinds 2017 van het benoemings- en remuneratiecomité. En sinds begin 2021 is hij lid van het auditcomité.
“De benoeming van Frédéric vond plaats naar aanleiding van de tragische dood van Frank Goes, zijn voorganger, aan wie wij graag nogmaals hulde willen brengen. Met Frédéric de Schrevel krijgen we intern een voorzitter met een sterke expertise op het gebied van regelgeving”, vertelt Tom Meeus, CEO van Federale Verzekering. “Daarnaast is zijn uitgebreide ervaring in de bouwsector relevant voor één van onze belangrijkste doelgroepen.” 

Sinds 2005 is Frédéric de Schrevel secretaris-generaal van de Belgische groep Besix, een multinational actief in de bouwsector. Hij is ook voorzitter van de Besix Foundation en dit sinds haar oprichting in 2009. Voordien had hij een professionele carrière van meer dan 20 jaar bij Fabricom (GDF Suez), onder meer als secretaris-generaal en Chief Risk Officer. Zijn loopbaan bij internationale groepen heeft hem in staat gesteld om expertise te ontwikkelen op vlak van regelgeving, verzekeringen, risico's en compliance.
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij