?
Hulp nodig?
Gaan
VP-Tak21-DeTijd
particulieren
09 maart 2021

De Tijd: “Spaarverzekering bood ook vorig jaar meer dan inflatie”

Een spaarboekje is eigenlijk een “verliesboekje” geworden door de inflatie. Gelukkig zijn er alternatieven voor het spaarboekje die wel wat opbrengen. 

De Tijd maakte een stand van zake op. Gemiddeld gezien bedraagt het totaalrendement voor pensioen- en langetermijnspaarverzekeringen (met een fiscaal voordeel*) uit de tak 21 1,6%, en dit terwijl de inflatie in 2020 0,7% bedroeg, volgens het onderzoek van De Tijd. 

Nog volgens De Tijd voert “Vita Pensioen opnieuw de ranglijst van de pensioenspaarverzekeringen aan, met een globaal rendement van 1,85 procent”.

En daar zijn we natuurlijk trots op!

Het volledige artikel lezen? Dat kan hier.

Ontdekken wat onze pensioenspaarverzekering voor jou kan betekenen? Dat kan hier.

* De fiscale behandeling hangt af van de individuele situatie van de klant en kan in de toekomst wijzigen.

Iedere beslissing tot intekening op Vita Pensioen Pensioensparen of Langetermijnsparen moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de Financiële Info Fiche en van de algemene voorwaarden.
 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij