?
Hulp nodig?
Gaan
onderneming-financiën
particulieren
14 maart 2023

Tijdelijke verhoging van het rendement van Nova Deposit.2!

Bent u bekend met onze kapitalisatierekening Nova Deposit (tak 26)? Deze oplossing, die zowel voor particulieren als bedrijven bedoeld is, is vergelijkbaar met een spaarrekening. 

Het stelt u in staat om uw kapitaal op korte termijn te laten groeien en is altijd toegankelijk (opnames mogelijk vanaf € 250). 

En voor premies die u of uw bedrijf tot 30 april op een Nova Deposit-rekening stort*, garanderen wij u een brutorendement van minimaal 2%** tot het einde van het jaar (0,5% basisintrest + 1,5% getrouwheidsintrest)! In deze tijden is het jammer om daar geen gebruik van te maken... 

Wilt u een afspraak maken om over uw spaargeld of kapitaal te praten met een van onze experts? Klik hier of bel gratis naar ons InfoCenter op 0800 14 200, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 17u. 

* Federale Verzekering behoudt zich het recht voor om deze actie voortijdig te beëindigen en de intrest aan te passen vóór 30.04.2023 voor premies die na deze aanpassing worden gestort. 

** De rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. 

Iedere beslissing tot intekening op Nova Deposit.2 moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van het Essentiële-Informatiedocument en van de algemene voorwaarden.

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij