?
Hulp nodig?
Gaan
Successie - FAQ
particulieren
26 oktober 2018

Successieplanning, hoe begin je er aan?

Terwijl het vroeger bijna een taboe-onderwerp was, is successieplanning tegenwoordig meer en meer bespreekbaar. Om hoge erfbelastingen te vermijden, maak je best tijdig werk van nalatenschapsplanning.

Successieplanning, overdracht van vermogen, nalatenschap… het zijn termen waar iedereen vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. Maar dat nieuwe erfrecht, hoe zit het nu precies weer in elkaar? Je hoort vaak verschillende klokken luiden en dat roept vragen op. Wat je nalaat, wil je zo veel mogelijk richting je naasten zien gaan. Anderzijds wil je ook de nodige gemoedsrust en controle behouden. Maar hoe? Lees er hier meer over en ontdek onder andere waarom een levensverzekering het Zwitserse zakmes onder de verzekeringsproducten is!

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij