?
Hulp nodig?
Gaan
Schermafbeelding 2018-03-26 om 11.05.44
particulieren
26 maart 2018

Penalty Cup ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis

Federale Verzekering blijft stevig groeien en breidt op 20 april 2018 haar lokale aanwezigheid in Antwerpen uit met een nieuw Business Center! Met dit Business Center bevestigen we onze reputatie als verzekeraar van de ondernemer. Zelfstandigen en ondernemers kunnen er namelijk terecht voor advies op maat voor al hun noden en activiteiten. Voor moderne faciliteiten en meeting rooms zijn ze er eveneens aan het juiste adres!

Om dit nieuws met een knal bekend te maken, organiseerden we een Penalty Cup tijdens de match RAFC Antwerp vs KAS Eupen ten voordele van het Koningin Paola Kinderziekenhuis. In dit filmpje zie je hoe een aantal BV’s en Antwerp Legends €15.000 bij elkaar scoren. Dit bedrag schenken we integraal aan het goede doel. Want Federale Verzekering, dat is de verzekeraar die zijn winst met jou deelt! 

Benieuwd naar hoe de BV's doelman Ristovic op het verkeerde been zetten? Bekijk dan zeker de video via deze link!

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan