?
Hulp nodig?
Gaan
particulieren
28 augustus 2024

Federale Verzekering introduceert Nova Invest 3Y, oplossing om veilig te beleggen op 3 jaar

Federale Verzekering lanceert Nova Invest 3Y, een nieuwe beleggingsverzekering (tak 26) met een gegarandeerde intrestvoet voor een periode van drie jaar. Dit product biedt zowel particulieren als bedrijven een veilige en stabiele manier om hun spaargeld of bedrijfskapitaal te laten groeien.

Geïnteresseerden die nu instappen genieten van een bruto intrestvoet van 2,85%, dit rendement is gewaarborgd gedurende de volledige looptijd van het contract, 3 jaar, wat gedurende deze periode natuurlijk de nodige gemoedsrust geeft(1).  

Nova Invest 3Y kan continu onderschreven worden en is dus in uitgifte onbeperkt. Afhankelijk van de marktomstandigheden, kunnen hier jaarlijks ook nog eens ristorno’s leven(2) (winstdeelname) bovenop komen, waardoor het rendement dus hoger kan uitvallen. 

"Met deze nieuwe oplossing kunnen we onze klanten een volledig gamma aan spaar- en beleggingsverzekeringen aanbieden, op korte, middellange en lange termijn, waarbij ze flexibel kunnen sparen en beleggen naargelang hun noden en wensen en beleggingsprofiel.’ aldus Tom De Troch, CEO van Federale Verzekering. "In een tijd van financiële onzekerheid blijven wij ons inzetten voor oplossingen die echte waarde en gemoedsrust bieden." 

Een voorbeeld  

 

Ik beleg € 20.000  

Ik beleg € 50.000  

Ik beleg € 100.000  

Uitbetaalde premie(3) na 3 jaar en na aftrek van instapkosten, excl. ristorno's leven   

€ 21.542  

€ 54.126  

€ 108.524  

 

Graag meer info over Nova Invest 3Y? Klik hier of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs of kantoorhouders.  

1 De rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst.  

2 De regels omtrent de toewijzing van de ristorno’s leven toegevoegd aan de contracten, zijn vastgelegd in de statuten van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen. De ristorno's leven evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. De statuten kunnen geraadpleegd worden op federale.be. De statuten kunnen geraadpleegd worden op federale.be. 

3 Deze tabel houdt geen rekening met de geldende fiscaliteit.   

Op dit product is het Belgische recht van toepassing. 

De looptijd van dit product bedraagt 3 jaar. 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

    Jouw bescherming als klant

    Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

    De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

    Heeft u een klacht?
    Meer info

    Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

    Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
    7 dagen/7 ! 

     

    Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
    Vraag het hier aan >

    Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

    Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

    Alle tips op een rij