?
Hulp nodig?
Gaan

Verhoging van de gewaarborgde intrestvoet van de levensverzekeringen (tak 21 en 26) op 1 januari 2023! 

 

Op welke spaaroplossingen is deze verhoging van toepassing? En zal de nieuwe intrestvoet alleen van toepassing zijn op de premies die je in 2023 stort of ook op de volledige reserve (kapitaal) die je al bij elkaar gespaard hebt? 

Kom alles te weten over de verhoging!

 

Jouw mobiliteit

Je wilt met een gerust gemoed de weg op? De oplossing? Neem een verplichte verzekering B.A. Auto bij Federale Verzekering.

Meer details

Jouw woning

Bescherm je woning met onze brandverzekering Multrisk Woning en je te bouwen woning met onze Alle Bouwplaats Risico’s.

Meer details

Jouw familie

Bescherm jezelf en je gezinsleden met ons uitgebreid gamma aan verzekeringen voor jouw gezin. En denk nu al aan de toekomst van je kind of kleinkind.

Meer details

Jouw geld

Een spaarboekje brengt al lang niet veel meer op, integendeel… Ontdek onze oplossingen daarvoor!

Meer details

Jouw pensioen

Met pensioenoplossingen van Federale Verzekering kan jij er voor zorgen dat je een appeltje voor de dorst hebt als je op pensioen gaat.

Meer details

Profiteer van onze online info en voordelen!

Wil je mee profiteren van nuttige info en adviezen over onderwerpen (je beleggingen, hoe je woning beschermen tegen klimaatverandering, …) die je echt interesseren? Je wil winst halen uit de kortingen of voordelen die aangeboden worden door onze partners? Wil je kijken naar inspirerende video’s, webinars, …  en nog naar zo veel meer?

Kies voor de online kanalen om je te informeren: duurzaam, steeds op het gepaste moment, dynamisch en persoonlijk! Ontdek hoe je er van kan genieten!

Online informatie: ik wil er alles over weten!

In de
Actualiteit

onderneming-financiën
20 januari 2023

Federale Verzekering verhoogt de intrestvoeten van haar levensverzekeringen!

Goed nieuws voor onze spaarder en beleggers. Federale Verzekering verhoogde vanaf 01.01.2023 haar gewaarborgde rentevoeten op tal van spaar- en beleggingsoplossingen, uit de takken 21 en 26. Lees er meer over hieronder!

Lees meer
Trophees
27 oktober 2022

Vita Pensioen valt opnieuw in de prijzen!

Op 26 oktober 2022 vond de 23ste uitreiking van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën plaats. Tijdens dit evenement, eigen aan de verzekeringssector, worden de beste levensverzekeringen in de Belgische markt bekroond. En Federale Verzekering valt opnieuw in de prijzen!

Lees meer

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

 

Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
Vraag het hier aan >

Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

Alle tips op een rij