?
Hulp nodig?
Gaan

Waarom beleggen bij Federale Verzekering?

 

Federale Verzekering biedt je verschillende oplossingen. En steeds in functie van je financiële ervaring en kennis, de termijn waarop je wil beleggen, jouw doelstellingen en je financiële situatie! Afhankelijk hiervan, kan je kiezen voor producten met gewaarborgde rentevoeten of risicovollere producten met potentieel hogere rendementen.

 

  • Op jouw maat

    We stellen die belegging of investering voor die het best bij jouw profiel past

  • Ristorno's leven

    Je kan elk jaar genieten van ristorno's leven*


  •  

Bepaal de termijn waarop je wil beleggen en kies dan tussen veiligheid en meer risico

Je bent op zoek naar een belegging die veiligheid en rendabiliteit combineert? 

Vita Invest Dynamic

Onze tak 21-levensverzekering met een aantrekkelijk rendement in haar productcategorie dat zich enkel toespitst op ristorno's leven*

Ontdek het hier

Vita Invest.2

Combineer een kapitaalgarantie met een gewaarborgd rendement met dit tak 21-product

Lees er hier meer over

Nova Invest

Beschik nog makkelijker over je geld, en combineer de kapitaalgarantie met het gewaarborgde rendement van deze tak 26-belegging

Meer weten?

Vita Pensioen zonder fiscaliteit

Geniet van een kapitaalgarantie en een gewaarborgd rendement aangevuld met ristorno's leven* met deze tak 21-oplossing.

Klik hier

Je bent bereid om risico’s te nemen met een deel van jouw kapitaal en wil zo een hoger rendement behalen?

Fonds Invest.2

Een tak 23-levensverzekering waarbij je de keuze hebt tussen een obligatie- of aandelenfonds. Je beschikt steeds over een transparante oplossing in een interessant fiscaal kader**.

Lees meer

Je wil veiligheid, maar toch ook een stukje risico?

Safe Plan

De veiligheidswaarborg van Vita Invest Dynamic (75%) uit de tak 21 in combinatie met het rendement van de beurs met Fonds Invest.2 Equities uit de tak 23 (25%)

Ontdek Safe Plan

Je wil zo veilig mogelijk beleggen op korte termijn?

Nova Deposit

Een transparante en risicoloze tak 26-oplossing met een basis- en getrouwheidsintrest. Je kan je geld snel en kosteloos opvragen, als jij het nodig hebt.

Ontdek het hier

SUCCESSIEPLANNING EN SCHENKINGEN

Je denkt er al over na om (een deel van jouw vermogen) over te dragen aan je nabestaanden in het kader van successieplanning? Meerdere van onze oplossingen kunnen hiervoor gebruikt worden.

Ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen!

Wettelijke bepalingen

*De regels omtrent de toewijzing van de ristorno’s leven toegevoegd aan de contracten, zijn vastgelegd in de statuten van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen. De ristorno's leven evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Vereniging van Onderlinge Levensverzekeringen, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. De rendementen uit het verleden vormen geen garantie voor de toekomst. De statuten kunnen hier geraadpleegd worden.

**De fiscale behandeling hangt af van de individuele situatie van de klant en kan in de toekomst wijzigen.

Heeft u een klacht?

Gelieve u dan in de eerste plaats te wenden tot de contactpersoon die belast is met uw dossier. Zijn/haar gegevens vindt u terug in onze briefwisseling. U kan uw klacht ook schriftelijk indienen op:

Federale Verzekering, Dienst Klachtenbeheer, Stoofstraat 12, 1000 Brussel.
Tel: 02 509 01 89 - fax: 02 509 06 03 - beheer.klachten@federale.be 

Indien u niet tevreden bent met het antwoord van onze Dienst klachtenbeheer, kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel - Fax: 02 547 59 75 - info@ombudsman.as.

Deze bepalingen doen geen afbreuk aan uw recht om een rechtsvordering in te stellen. 

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan