?
Hulp nodig?
Gaan
bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid bouw-mijn.werven-10jarige.aansprakelijkheid

Verzeker uw 10-jarige aansprakelijkheid!

 

Met Construct-10 beschermt u zichzelf tegen de eventuele hoge wederopbouwkosten van de woning bij schade door constructiefouten die de soliditeit en/of stabiliteit in gedrang brengen. En dus is ook uw bedrijf meteen beschermd!

 

Ontdek Construct-10!

Bouw gerust met Federale Verzekering

Uw werven

Bescherm uw werven, tienjarige aansprakelijkheid, materiaal en constructies met de verzekeringen van Federale Verzekering, de bouwverzekeraar!

Meer details

Uw personeel

Hebt u eraan gedacht om aan uw bedienden en arbeiders, en hun gezin een financiële bescherming te bieden?

Meer details

Uw voertuigen

U wilt met een gerust gemoed de weg op en dat uw wagenpark verzekerd zijn. Neem een autoverzekering voor uw onderneming bij Federale Verzekering.

Meer details

Uw aansprakelijkheid

Bescherm uzelf voor de ongevallen die kunnen gebeuren in uw bouwonderneming, toonzaal, atelier, … en waarvoor u aansprakelijk gehouden wordt.

Meer details

Uw gebouw, materieel en goederen

Bescherm uw gebouw, maar ook uw it-materiaal, werkmaterieel, ... tegen schade en diefstal met onze verzekeringen op uw maat, als bouwverzekeraar.

Meer details

Bedrijfsleider

Ontdek onze oplossingen waarmee u een aanvullend pensioen kunt opbouwen en waarmee u uw financiële veiligheid en die van uw gezin kunt verzekeren.

Meer details

Uw financiën

Wij hebben oplossingen voor uw op korte en lange termijn. En onze oplossingen kunnen uw naasten beschermen bij een vroegtijdig overlijden.

Meer details

In de
Actualiteit

DeSchrevel
10 maart 2021

Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Federale Verzekering

Frédéric de Schrevel is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van de onderlinge en coöperatieve verzekeraar Federale Verzekering. Frédéric de Schrevel volgt Frank Goes op, ons vorige oktober tragisch ontvallen.

Lees meer
pancarte 5 alexander_still
04 februari 2021

Premier De Croo krijgt De Gouden Baksteen van Bouwunie!

Vrijdagavond zette Bouwunie, de Vlaamse sectororganisatie voor de bouw, de sector in de schijnwerpers tijdens De Gouden Baksteen – een spetterende onlineshow, met optredens van oa. The Starlings en Regi. De Gouden Baksteen werd virtueel overhandigd aan premier De Croo, onze sales director Jean-Marie Bollen leidde de premier op virtuele wijze in.

Lees meer

Hoe kunnen we u helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Op afspraak

Zoek de adviseur uit uw regio

Uw persoonlijke adviseur

Toegangsplan hoofdzetel


Uw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk uw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van uw privéleven, het gebruik van uw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. U kunt deze segmentatiecriteria raadplegen.

Meer info

Bent u al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over uw contracten, uw financiële producten of uw gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale hebt u toegang tot uw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 7 dagen/7 ! 

Meld u aan

Hebt u nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan