?
Hulp nodig?
Gaan
Meeus01
particulieren
14 februari 2020

Federale Verzekering in de pers

Dankzij een inkomstengroei van 50% op vijf jaar, een omzet van meer dan 500 miljoen euro en de overname van schadeverzekeraar Optimco behaalt Federale Verzekering met succes haar strategische doelstellingen voor de periode 2015-2020. Onze CEO, Tom Meeus, en CCO, Jean-Marie Bollen, staan de pers te woord. Ze affirmeren hun geloof in het coöperatief bedrijfsmodel en lichten hun toekomstvisie toe waarin het verwerven van nieuwe klanten, het ontwikkelen van digitale diensten en de inzet op kantoren centraal staan. Lees meer via de onderstaande linken:Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan