?
Hulp nodig?
Gaan

Geniet van deze kortingen bij een nieuwe verzekering voor je camionette

 

 • -10% op je B.A. Camionette
 • -10% op je B.A. Camionette en je kleine Omnium
 • -20% op je B.A. Camionette en je Omnium

Wacht niet, dit is een tijdelijk aanbod!

 

Waarom een afspraak maken en niet gewoon een online simulatie?

 

Zo ben je zeker dat je de beste prijs krijgt. Er zijn namelijk nog andere kortingen waarvan je kan profiteren!
We bekijken samen met jou of je in aanmerking komt voor deze extra kortingen.

 

Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat

 

Federale Verzekering, jouw compagnon de route!

 

Wist je dat we al 29.556 bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen verzekeren? En dat we meer dan 26.000 ondernemers en zelfstandigen verzekeren voor zowel hun professionele activiteiten, als hun privéleven?

Elke dag zetten we ons in om jou te ontzorgen. Je kan steeds rekenen op je persoonlijke adviseur die steeds voor je klaarstaat en een antwoord biedt op al jouw vragen. 

Federale Verzekering werd opgericht door ondernemers in de bouwsector. We kennen de risico’s waarmee je geconfronteerd wordt dus maar al te goed. Ondernemers, zelfstandigen en bedrijfsleiders weten dan ook dat wij de professionele en privéverzekeringsoplossingen hebben waardoor ze hun activiteiten met een gerust hart kunnen uitvoeren.

Wil je genieten van deze kortingen voor je camionette?

Maak dan nu een afspraak via bovenstaand formulier.

Onze adviseur zal contact met je opnemen voor een persoonlijke en vrijblijvende simulatie van jouw bestelwagen(s). Deze kortingen gelden alleen voor nieuwe verzekeringen. 

 

* Actie onder voorwaarden. Je vindt het reglement hier.

Wettelijke bepalingen

Op deze producten is het Belgische recht van toepassing.

Het betreft steeds een contract met een duur van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet.

Ontdek de segmentatiecriteria voor onze verzekering Auto.
 
Heeft u een klacht?

Gelieve u dan in de eerste plaats te wenden tot de contactpersoon die belast is met uw dossier. Zijn/haar gegevens vindt u terug in onze briefwisseling. U kan uw klacht ook schriftelijk indienen op:

Federale Verzekering, Dienst Klachtenbeheer, Stoofstraat 12, 1000 Brussel.
Tel: 02 509 01 89 - beheer.klachten@federale.be 

Indien u niet tevreden bent met het antwoord van onze Dienst klachtenbeheer, kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel - Fax: 02 547 59 75 - info@ombudsman-insurance.be - www.ombudsman-insurance.be

Deze bepalingen doen geen afbreuk aan uw recht om een rechtsvordering in te stellen. 

 

 

Iedere beslissing om de autoverzekering te onderschrijven, moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van IPID en de algemene voorwaarden. Je vindt ze hieronder.

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij