?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

  Turnhout-Hannes Hertoghs
  particulieren
  04 januari 2019

  Het Kantoor van de Toekomst in Turnhout!

  Sinds mei 2018 kan je op de Grote Markt in Turnhout terecht in ons allereerste Kantoor van de Toekomst!
  Waar ben je van verzekerd in een Kantoor van de Toekomst? Een nog grotere interactie, dankzij het inzetten van de meest moderne digitale tools... waardoor je sneller en beter antwoord krijgt op je verzekerings- en beleggingsvragen. En dit alles in een open, moderne en lichtrijke ruimte.

  Maar we laten het je Hannes, de kantoorhouder in Turnhout, vooral zelf vertellen. Hij leidt je rond in zijn nieuwe kantoor. Samen met hem ontdek je wat zijn Kantoor van de Toekomst voor jou kan betekenen!  Zelf eens een kijkje nemen?
  Grote Markt 20, 2300 Turnhout
  014357275 - kantoor.turnhout@federale.be

  Openingsuren
  Maandag: 13u-17u
  Dinsdag tem vrijdag: 9u-13u en 13u30-17u; donderdag tot 17u30
  Zaterdag: 9u-12u
      

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Berekening premie

   

  Aanvraag offertes

   Jouw bescherming als klant

   Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

   De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

   Heeft u een klacht?
   Meer info

   Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

   Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
   7 dagen/7 ! 

    

   Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
   Vraag het hier aan >

   Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

   Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

   Alle tips op een rij