?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

  Successie - FAQ
  particulieren
  26 oktober 2018

  Successieplanning, hoe begin je er aan?

  Terwijl het vroeger bijna een taboe-onderwerp was, is successieplanning tegenwoordig meer en meer bespreekbaar. Om hoge erfbelastingen te vermijden, maak je best tijdig werk van nalatenschapsplanning.

  Successieplanning, overdracht van vermogen, nalatenschap… het zijn termen waar iedereen vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. Maar dat nieuwe erfrecht, hoe zit het nu precies weer in elkaar? Je hoort vaak verschillende klokken luiden en dat roept vragen op. Wat je nalaat, wil je zo veel mogelijk richting je naasten zien gaan. Anderzijds wil je ook de nodige gemoedsrust en controle behouden. Maar hoe? Lees er hier meer over en ontdek onder andere waarom een levensverzekering het Zwitserse zakmes onder de verzekeringsproducten is!

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

  Meld je aan

  Heb je nog geen toegangscode ontvangen
  voor My Federale ?

  Vraag deze hier aan