?
Hulp nodig?
Gaan

Nieuws

  IMG_3968
  particulieren
  26 juni 2018

  Kantoor van de Toekomst - Ons kantorennetwerk blijft groeien!

  Een goede bereikbaarheid, dat is voor ons van groot belang. En daarom breiden wij ons kantorennetwerk verder uit. Wij openen – na kantoren in Brussel-Stad, Ganshoren en Sint-Pieters-Woluwe – een 4de kantoor in  het centrum van Brussel en de regio, in Vilvoorde.

  In dit Kantoor van de Toekomst wordt hard ingezet op interactie en dienstverlening. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op jouw noden. Je kan zelf informatie opvragen via de digitale hub en gebruik maken van onze nieuwe tools, zoals gratis WiFi en touchscreens.

  Ben je benieuwd? Of zit je met vragen over je verzekeringen of beleggingen?
  Onze kantoorhoudster, Eleonora Rostovceva, maakt je graag wegwijs en beantwoordt al je vragen.

  Adres: Jean Baptiste Nowélei 37A, 1800 Vilvoorde
  Openingsuren: 
                  Maandag: 14u30 tot 17u30
                  Dinsdag tot vrijdag: 9u tot 13u en 14u tot 17u30
                  Zaterdag: 9u tot 13u
   

  Hoe kunnen we je helpen?

  Via telefoon : al klant

  Tel: 02 509 04 11

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

  Via telefoon : nog geen klant

  Tel: 0800 14 200

  Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

  Ter plaatse

  Zoek een kantoor of zetel

  Jouw kantoor

  Toegangsplan hoofdzetel

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij