?
Hulp nodig?
Gaan

Voorbeeldchauffeur? Voordeelchauffeur!

 

Alle maatschappijen leveren voor alle categorieën van voertuigen op het einde van het contract een schadeattest af. Dit attest vermeldt alle schadegevallen van de laatste 5 jaren van het voertuig, de bestuurder die de ongevallen veroorzaakt heeft, ...

Bij Federale Verzekering werden 2 graden (namelijk -1 en -2*) toegevoegd aan de bestaande bonus-malusschaal (1).

Van zodra het niveau -2* bereikt is, zullen de eerste twee ongevallen geen invloed hebben op het bedrag van de premie, en bovendien blijft het vertrouwde verplaatsingssysteem op de bonus-malusschaal behouden.

Bent u geïnteresseerd?

Bij Federale Verzekering bestaan er geen ingewikkelde voordelen die al dan niet afhangen van het vervullen van een aantal voorwaarden, maar wel zeer goede tarieven voor iedereen!

Federale Verzekering heeft de bonus-malus '-2*' geïntroduceerd. Deze bonus-malus '-2*' beschermt de goede en ervaren bestuurder (minimaal 13 jaar rijervaring en niet in fout bij verkeersongevallen in de afgelopen 5 jaar):

Bovendien krijgt u als goede chauffeur 50 % korting op uw vrijstelling Omnium (geldig voor bestuurders vanaf 30 jaar, voor een bonus-malus kleiner of gelijk aan 3). Voor deze bestuurders valt de vrijstelling zelfs weg, mits het betalen van een kleine bijpremie.  

Naast die nieuwe voorwaarden biedt Federale Verzekering zéér concurrentiële tarieven voor iedereen.

(1) Voorwaarden geldig voor personenwagens (voertuigen ingeschreven als wagens voor toerisme en zaken).
(2) Behalve de tariefsaanpassing van de autoverzekering die wordt toegepast op alle verzekerden. 

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij