?
Hulp nodig?
Gaan
Website_Detailbeelden_Sarolea_03
particulieren
09 november 2020

#OndernemendBloed – Afl. 2: Tweelingbroers Robbens verenigen met het oude Belgische merk Saroléa 2 passies: racemoto’s en moderne technologie!

Federale Verzekering heeft, als verzekeraar voor iedereen met plannen in het leven, een hart voor ondernemers, vastpakkers, plannenmakers, doorduwers, … 

In een reeks inspirerende video’s en podcasts neemt #OndernemendBloed  je mee in hun inspirerende verhaal. Benieuwd hoe zij hun passie uitbouwen? Hoe zij hun dromen realiseren en hoe ze omgaan met tegenslagen? Hoe kijken zij naar de toekomst en wat willen ze zeker nog realiseren? 

Wat doe je als je gepassioneerd bent door technologie en motors? Voor de tweelingbroers Torsten en Bjorn Robbens was de combinatie van hun twee passies een evidentie toen ze in 2010 het oude Belgische motormerk Saroléa nieuw leven inbliezen. Hun visie? Prachtige machines afleveren voor  fans van het merk. En die fanbasis gaat zelfs tot in Hollywood… 

Een inspirerend verhaal over twee broers (een tweeling!) die een oud Belgisch motormerk overnamen en willen klaarstomen voor de toekomst.

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij