?
Hulp nodig?
Gaan
IMG_0922
particulieren
24 april 2018

Federale Verzekering breidt uit - Opening Ant’Werk Business Center

Federale Verzekering heeft sterke groeiambities. In dat kader kondigen we met veel trots de opening van ons nieuwe Business Center – Ant’Werk – in Antwerpen aan!

Op 19 april openden wij feestelijk ons allereerste Business Center dat als naam Ant’Werk meekreeg. Ter gelegenheid van deze opening werd €15.000 geschonken aan het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis waarvoor we eerder dit jaar samen met voetbalclub Antwerp een Penalty Cup organiseerden. 

Met dit Business Center willen we onze lokale aanwezigheid versterken door nog een stap verder gaan in ons persoonlijke contact met de klant. We staan er ten dienste van ondernemers en zelfstandigen uit alle sectoren. Ook zij die nog geen klant zijn, kunnen hier advies inwinnen. Onze experten staan er iedereen graag te woord. En wilt u gebruik maken van de moderne vergaderzalen of co-working spaces? Stuur dan zeker een mail naar businessinantwerpen@federale.be

Er zullen ook steeds kunstwerken van Belgische en lokale talenten te bezichtigen zijn.

Op geregelde tijdstippen houden we eveneens infosessies over allerlei onderwerpen. U vindt hieronder al de eerste data. 

    17/05/2018: De verplichte Verzekering 10-jarige Aansprakelijkheid voor aannemers
    22/05/2018: Infosessie Successierecht

Inschrijven kan via businessinantwerpen@federale.be!

Daarnaast huisvesten we in het Business Center ook een kantoor waar particuliere klanten van Federale Verzekering terecht kunnen.

Wilt u zelf ons Business Center ontdekken? Kom gerust langs! U vindt ons op de Generaal Lemanstraat 79, 2018 Antwerpen.

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Berekening premie

 

Aanvraag offertes

  Jouw bescherming als klant

  Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

  De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

  Heeft u een klacht?
  Meer info

  Jouw persoonlijk toegang tot Federale Verzekering ?

  Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
  7 dagen/7 ! 

   

  Meld je aanHeb je nog geen MY FEDERALE ?
  Vraag het hier aan >

  Heb je autoschade? Ontdek dan wat je moet doen:

  Autoschade, dat brengt altijd stress met zich mee.  Om extra stress te vermijden, hebben we een duidelijk stappenplan opgesteld.  En, goed nieuws! Federale Verzekering heeft alles voorzien om jou zo snel mogelijk terug op de baan te krijgen. Tip: kies meteen voor een erkend hersteller, waarmee Federale Verzekering samenwerkt. Zo hoef je zelf geen geld voor te schieten!

  Alle tips op een rij