?
Hulp nodig?
Gaan

Je auto beschermt jou! Maar wie beschermt jouw auto?

 

Je bent de gelukkige (toekomstige) eigenaar van een nieuwe auto? Je koos voor zo wat alle opties voor jouw veiligheid? 

Heel goed! Jij bent helemaal beschermd. Maar... wat met jouw auto of bestelwagen? Bescherm deze tegen materiële schade met onze verzekering Omnium, de onmisbare bescherming voor nieuwe voertuigen. 

Geniet van een dienstverlening op maat en ontdek het plezier van het rijden zonder zorgen... en krijg nu 3 maand gratis* op jouw verzekering Omnium!

Bereken hier jouw premie!Bereken hier nu jouw premie! 

 • Op jouw maat

  Met onze Omnium kies jij welke soort schadevergoeding en franchiseniveau je wil voor jouw voertuig.

 • Aantrekkelijke winstdeelnames**

  Je kan een deel van jouw premie terugkrijgen onder de vorm van restorno's!

 • Bijstand 24u/24u

  Je kunt op elk moment rekenen op onze bijstand die is inbegrepen in onze B.A. Auto.

 • Vervangwagen

  Heb je een ongeval waardoor je je wagen even kwijt bent? Dan krijg je van ons een vervangwagen gedurende de periode van de herstelling. 

Een Omnium? De onmisbare bescherming voor jouw nieuwe wagen!

Onze Omnium is onmisbaar voor nieuwe voertuigen. Deze verzekering vergoedt de materiële schade aan je auto ten gevolge van een ongeval (of je nu in fout bent of niet), vandalisme, aanrijden van dieren en natuurkrachten (hagel, overstroming, storm,...) en schade veroorzaakt door glasbreuk, (poging tot) diefstal en brand.
Meer info

 

Ontdek ook de troeven van onze andere verzekeringen voor jou en je wagen:

 

* Korting geldig vanaf het eerste jaar van de overeenkomst onderschreven tijdens de actie, rechtstreeks verwerkt in de berekening van de premie en pro rata herberekend bij verzekeringsduur van minder dan één jaar. Raadpleeg hier het reglement van onze actie. 

** De restorno's evolueren in de tijd afhankelijk van de resultaten en de toekomstvooruitzichten van de verzekeringsmaatschappij, van haar rendabiliteit, van de economische conjunctuur en van de toestand van de financiële markten ten opzichte van de verbintenissen van de Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen Ongevallen, Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid en Diverse Risico's, die deel uitmaakt van de groep Federale Verzekering. De toekenning van restorno's in de toekomst is niet gewaarborgd. De restorno's variëren per categorie en per type producten. De regels met betrekking tot hun toekenning worden bepaald in de statuten van de Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen Ongevallen, Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid en Diverse Risico's. Die statuten kunnen hier worden geraadpleegd. 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan