?
Hulp nodig?
Gaan
AkikoUeda_OneMoreGlance_2
particulieren
03 juli 2019

Expositie: Een perfect vierkant #1 – Akiko Ueda

Ter gelegenheid van de eerste tentoonstelling in “Een Perfect Vierkant" zetten we  een studente schilderkunst – 1ste master van ArBA-EsA in de schijnwerpers, Akiko Ueda (Japan).

In haar werk brengt Akiko Ueda opnieuw een bezoek aan de  Westerse traditie  en ondervraagt ze de processuele en verhalende logica ervan. Haar schilderwerk wordt gekenmerkt door een vrije en  spontane penseelvoering. Dit schilderwerk gaat aan autonome en zelfstandige tekeningen vooraf die op hun beurt zowel een uitbreiding als een verkenning worden van het picturale veld. De dialoog en wisselwerking tussen schilderwerk en tekening blijven elkaar opvolgen, voeden elkaar, zinderen langs een nooit eindigende virtuele weg verder en versterken uiteindelijk haar werk.
Akiko Kueda is gefascineerd door de picturale traditie van bijvoorbeeld Pieter Breugel de Oude, of de Vlaamse Oude Meesters in het algemeen, maar ook door het surrealisme. Dat uit zich in het weelderige en volle karakter van haar composities die als een soort microkosmos werken. De  getoonde  tweelingwerken "One more Glance” (schilderij en tekening / gemengde techniek) getuigen hiervan ten volle. 

Deze première valt samen met de start van de Tour de France in Brussel op 4 juli  en loopt door tot het nieuwe academiejaar in september 2019.

Praktisch:
- van 04/07/2019 tot 11/09/2019, maandag tot vrijdag, 24u/24
- Lombardstraat 76, 1000 Brussel

 

Hoe kunnen we je helpen?

Via telefoon : al klant

Tel: 02 509 04 11

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u

Via telefoon : nog geen klant

Tel: 0800 14 200

Ma - Vrij : 9u tot en met 17u       

Ter plaatse

Zoek een kantoor of zetel

Jouw kantoor

Toegangsplan hoofdzetel

Jouw bescherming als klant

Federale Verzekering stelt alles in het werk jouw bescherming als klant te waarborgen en schikt zich naar de wettelijke bepalingen voor de bescherming van jouw privéleven, het gebruik van jouw gegevens en het bewaren van hun vertrouwelijkheid.

De maatschappij neemt alle noodzakelijke voorzorgen om belangenconflicten te vermijden, te voorkomen en te beheren. Ze baseert zich op objectieve criteria voor het aanvaarden van een risico, de tarificatie en de uitbreiding van de waarborgen. Je kan deze segmentatiecriteria raadplegen.

Heeft u een klacht?
Meer info

Ben je al klant bij Federale Verzekering ?

Alles weten over jouw contracten, jouw financiële producten of je gegevens,… met andere woorden, dankzij My Federale heb je toegang tot jouw volledig verzekerings/bellegingsportefeuille 24u/24, 
7 dagen/7 ! 

Meld je aan

Heb je nog geen toegangscode ontvangen
voor My Federale ?

Vraag deze hier aan